• Opskrifter
  • Foto
  • Arkiv
  • Film
Menu

FOLDBERG IVERSEN

  • Opskrifter
  • Foto
  • Arkiv
  • Film

Surdejspandekager

March 3, 2022

Hver gang jeg skal fodre min surdej så er der overskydende som bare smides ud. Forleden søgte jeg alternativer til hvad man egentlig kan bruge det overskydende surdej til og faldt over denne opskrift på pandekager. De smager præcis som de plejer men indeholde mindre sukker!

 

Ingredienser:

Surdejspandekager

  • 75 g overskydende surdej

  • 15 g sukker

  • 1 æg

  • 200 ml mælk

  • 100 g hvedemel

  • 1/4 salt

  • 30 g smør til stegning

Sådan gør du:

Surdejspandekager

  1. Pisk alle ingredienser sammen til en pandekagedej.

  2. Steg dejen på en varm pande i smør til pandekager.

    Kilde: Marialottes

← Koldthævet rugbrød med hvidtøl og gærÆggewraps med laks og avocado →

Nyeste Opskrifter

Featured
Mar 3, 2022
Koldthævet rugbrød med hvidtøl og gær
Mar 3, 2022
Mar 3, 2022
Mar 3, 2022
Surdejspandekager
Mar 3, 2022
Mar 3, 2022
Mar 3, 2022
Æggewraps med laks og avocado
Mar 3, 2022
Mar 3, 2022
Feb 24, 2022
Saltdejsindbagt oksemørbrad
Feb 24, 2022
Feb 24, 2022
Feb 24, 2022
Surdej - sådan gør du
Feb 24, 2022
Feb 24, 2022
Feb 24, 2022
Surdejsfocaccia med rosmarin og flagesalt
Feb 24, 2022
Feb 24, 2022