• Opskrifter
  • Foto
  • Arkiv
  • Film
Menu

FOLDBERG IVERSEN

  • Opskrifter
  • Foto
  • Arkiv
  • Film

Saltdejsindbagt oksemørbrad

February 24, 2022
 

Ingredienser:

Saltdej

  • 450 g fint salt

  • 450 g hvedemel

  • 3 dl vand

  • 3 spiseskeer rapsolie


Til at forberede oksemørbrad

  • 40 g smør

  • 1125 g oksemørbrad

  • 2 teskeer tørret rosmarin

  • 2 store håndfulde kruspersille (det svarer til en hel plante fra supermarkedet)

  • Kværnet sort peber

Sådan gør du

Lav saltdejen

  1. Bland salt og hvedemel.

  2. Tilsæt vand og olie og ælt dejen godt sammen.

  3. Rul den ud til en plade (ca. 30 x 40 cm).

Oksemørbrad ind i dejen

  1. Lad smørret blive gyldent i en pande og brun oksemørbraden ca. 3 min. i alt.

  2. Tag oksemørbraden op og læg den midt på dejpladen. Rist rosmarin og persille få minutter i smørret. Fordel de ristede krydderurter på mørbraden og drys med peber.

  3. Luk enderne af dejen ind over mørbraden.

  4. Læg den ene langside op og pensl kanten med lidt vand.

  5. Læg derefter den anden side op.

  6. Læg mørbraden med sammenføjningen nedad på et stykke bagepapir i en bradepande og bag den midt i ovnen.

  7. Ca. 30-35 minutter ved 225° i ovn på over/under varme

Kilde: Arla Foods
← Æggewraps med laks og avocadoSurdej - sådan gør du →

Nyeste Opskrifter

Featured
Mar 3, 2022
Koldthævet rugbrød med hvidtøl og gær
Mar 3, 2022
Mar 3, 2022
Mar 3, 2022
Surdejspandekager
Mar 3, 2022
Mar 3, 2022
Mar 3, 2022
Æggewraps med laks og avocado
Mar 3, 2022
Mar 3, 2022
Feb 24, 2022
Saltdejsindbagt oksemørbrad
Feb 24, 2022
Feb 24, 2022
Feb 24, 2022
Surdej - sådan gør du
Feb 24, 2022
Feb 24, 2022
Feb 24, 2022
Surdejsfocaccia med rosmarin og flagesalt
Feb 24, 2022
Feb 24, 2022